Vlaardingen

Op 23 januari 2019, bij de start van de Nationale Voorleesdagen, is de Boekfiets gelanceerd in Vlaardingen. Bekende Nederlanders zoals Jochem van Gelder en Stijn Fransen lazen voor bij de Boekfiets. Kinderen en hun ouders hebben ervaren hoe leuk het is bij de Boekfiets! De Boekfiets rijdt het hele jaar door naar veel verschillende locaties in Vlaardingen. Op de regiopagina van Vlaardingen is te zien waar de Boekfiets te vinden is.

De Boekfiets is geboren in Vlaardingen!

Vlaardingen is de eerste stad waarin De Boekfiets rijdt. Dat is niet zo gek, want De Boekfiets is in Vlaardingen bedacht en uitgewerkt. De Boekfiets rijdt in Vlaardingen uit naar wijkcentra, scholen, IKC’s, bibliotheken, peuterspeelzalen, kinderopvanglocaties, parken, speeltuinen, evenementen, ziekenhuizen, festivals, etc. Op sommige locaties komt de Boekfiets elke week langs. 

Even voorstellen...

Stichting Aanzet is Regiomanager van de Boekfiets in de regio Vlaardingen. Projectleiders Roel en Eva verzorgen met grote hulp van vrijwilligers alle Boekfiets ritten in de buurt. Ook springen ze zelf met enige regelmaat de fiets op om voor de lezen!

De Boekfiets in jouw stad?

Wil je als lokale organisatie uitvoerder worden van De Boekfiets? Start je eigen regio! 
Klik hieronder voor meer informatie.

contentmap_plugin
Boekfiets-elementen7.png
Boekfiets-elementen7.png